Skip to main content Skip to footer

Fertilitetsbehandling

"Jeg valgte at få zoneterapi behandling hos Tina, da jeg har endometriose og var i fertilitetsbehandling for barnløshed.
Jeg blev opgivet af det offentlige sundhedssystem, og spået under 5% chance for nogensinde at blive gravid med egne æg.
Efter kostomlægning og behandlinger hos Tina blev jeg ved første forsøg i det private gravid med tvillinger.
Jeg er sikker på at zoneterapi gjorde en forskel for mig, og jeg vil helt klart anbefale Tina til andre med fertilitetsproblemer."


Kh. Stine – mor til tvillinger

"Jeg valgte at få zoneterapi behandling hos Tina, da jeg har endometriose og var i fertilitetsbehandling for barnløshed.
Jeg blev opgivet af det offentlige sundhedssystem, og spået under 5% chance for nogensinde at blive gravid med egne æg.
Efter kostomlægning og behandlinger hos Tina blev jeg ved første forsøg i det private gravid med tvillinger.
Jeg er sikker på at zoneterapi gjorde en forskel for mig, og jeg vil helt klart anbefale Tina til andre med fertilitetsproblemer."


Kh. Stine – mor til tvillinger

Migræne

"Da jeg startede hos Tina, havde jeg ikke tidligere prøvet zoneterapi, så jeg havde ingen stor tiltro eller forventninger til resultatet. Jeg blev dog meget positivt overrasket – både over den trygge og afslappende stemning, som Tina skabte men bestemt også over virkningen af zoneterapien!

Jeg har siden, jeg var midt i 20’erne lidt af hyppige migræneanfald – både spændingsmigræne og en hormonelt betinget migræne. Desuden havde jeg kraftige og langvarige menstruationer.

Allerede efter de første par behandlinger, kunne jeg konstatere at fra at menstruere i 7 dage, var jeg nede på 4-5 dage. Migræne blussede en kort overgang op med flere anfald end tidligere men efter kort tid oplevede jeg en markant forbedring og har nu kun migræne 1 – 2 gange årligt.

Mine bedste anbefalinger:)"


Dorte, Odense

"Jeg har prøvet zoneterapi tidligere i mit liv, men det var mest af nysgerrighed. Denne gang var det af nød. Jeg har lidt at migræne i over 10 år, og fik diagnosen: Hormonelt betinget. Men jeg finder så for et år siden ud af, at det også er spændingshovedpine, køber en bideskinne på apoteket hvilket hjælper. Jeg ville dog ikke slå mig til tåls med at skulle bruge bideskinne resten af mit liv, og var så heldig at blive anbefalet at gå til Tina. Med zoneterapi og nåle i ørerne har Tina dels hjulpet mig til at kunne slappe af i kæben, men hun fandt også nogle ubalancer i min krop (primært nyrer, lever, fordøjelse) som jeg nu er ved at få styr på. Jeg har nu næsten ingen hovedpiner eller migræner mere, og der går længere og længere tid imellem. Tina er desuden en rigtig sød og empatisk person, så det er balsam for sjæl og krop i mere end én forstand at være i behandling hos Tina. TUSINDE TAK Tina, jeg anbefaler dig på det varmeste."


Mange hilsner, Inge Jensen

Allergi

"Jeg har forbavsende glæde af zoneterapi. Når jeg tænker på hvor høje pollentallene er i år, har jeg kun brugt øjendråber og saltvandsspray i næsen,hvor jeg normalt får piller og flixonase (til næsen) fordi jeg bare ik ka holde det ud da jeg normalt mærker pollenallergien både i i mund –hals- ud i ørene-næsen  og det klør helt vildt-næsten ik til at holde ud-så det fantastisk for mig i år kun at sku bruge øjendråber og lidt saltvandsspray –Super.

Ligeledes har jeg positiv oplevelse ved kronisk betændte mandler – hvor jeg går til speciallæge – men efter jeg begyndte med zoneterapi er betændelsen faldet betydeligt – Super.

Som det sikkert også er bekendt for mange hjælper zoneterapi også på hård mave hvilket jeg også har erfaret.

Så det ka kun anbefales."

Yvonne  fra Odense

Spædbørn og børn

"Albert er meget sensitiv og var meget urolig som spæd. Han græd meget og har aldrig været god til at sove.
Jeg kontaktede Tina, for at få hende til at behandle Albert. De første to gang, skreg han, han blev helt sort i øjne, men derefter var det som om noget havde “lettet” ham og han nærmest nød det. Det fik Albert til at være mere rolig, han græd ikke så meget mere og blev meget gladere.
Nu arbejder vi på det med søvnen, og er sikker på at det vil hjælpe Albert. Tina er helt fantastisk til børn, hun forstår virkeligt at skabe ro omkring barnet og skabe tryghed.
Jeg har selv brugt Tina, da jeg har haft problem med min iskiasnerve. Allerede efter 1 behandling kunne jeg mærke ændringer.
Fik meget nemmere ved at sove, og kunne bedre slappe af hvilket jeg havde mange problemer om natten pga. smerter.
Det er rart og trygt at komme ved Tina og her kan man tale lige ud fra hjertet."

Jeanette og mor til Albert.

"Vores lille dreng Emil, startede med at få Zoneterapi hos Tina, da han var 4 uger gammel. Han havde kolik, hvilket gjorde han havde rigtig ondt i maven og ikke kunne komme af med afføringen. Allerede efter første behandling fik han hul på det. Hver gang han har fået en behandling hos Tina, har han fået det bedre.

Før var han meget ked af det og græd meget, men efter behandlingerne har han fået det meget bedre. Emil er nu 9 uger, han får stadig en behandling en gang i mellem, men der går nu længe imellem.

Vi kan varmt anbefale Tina som Zoneterapeut, hun har været rigtig god ved vores lille Emil og hjulpet ham rigtig meget. Emil er nu en rigtig glad lille dreng."


Anbefaling fra Emil + Familie