Skip to main content Skip to footer

Velkommen hos Tina Stuckert.

Dørtrinnet ind til min klinikken er som en grænse mellem omverdenen og din egen verden. Herinde er der kun fokus på dig og dit krop og sind - Et afbræk fra den stressende hverdag, der fokuserer på den naturlige hjælp.

Zoneterapi er for alle, både baby, børn og voksne.

 • Allergi/astma
 • Fertilitetsproblemer
 • Menstruationsubalancer
 • Overgangsalder
 • Spædbørnskolik
 • Bihule-, hals-, mellemøres- og blærebetændelse
 • Hovedpine/migræne
 • Stress
 • Fordøjelsesproblemer
 • Muskelsmerter
 • Søvnproblemer
 • Ødemer/væskeophobninger
 • Dårlig immunforsvar
 • Hjælp til at bruge din krop i helt naturlig balance

Hvordan foregår det?

Zoneterapibehandlingen er trykmassage på føddernes under- og overside. Gennem de enkelte reflekszoners ømhedsgrad, hudens tilstand, m.m. danner jeg et billede af ubalancens karakter, placering og styrke. Gennem behandlingen påvirkes de dele af kroppen, der ikke fungerer optimalt, og kroppen kommer igen i balance.

Reaktionerne

Det er ikke muligt helt at forudsige kroppens måde at reagere på, da reaktionerne er individuelle. Disse reaktioner skal ikke opfattes som en forværring, men et tegn på, at behandlingerne giver resultat, og at bedring er på vej.

Jornalføring og tavshedspligt

Journalføring
Gennem mit journaloptegnelser registreres dit behandlingsforløb og din krops reaktioner. Dette sikrer den bedste mulige analyse og behandling af din krop. Jeg registrerer ikke dit CPR-nummer, med mindre du er medlem af “Danmark”, og skal have din behandling indberettet.

Jeg er registreret hos datatilsynet, hvilket er din garanti for, at alle fortrolige oplysninger bliver korrekt opbevaret og gemt.

Tavshedspligt
Jeg har tavshedspligt om alt, hvad jeg får kendskab til i forbindelse med din behandling.

Hvor mange behandlinger?

Behandlingens varighed afhænger af ubalancens karakter og kan derfor variere fra klient til klient. Jo hurtigere man kommer i behandling, desto færre behandlinger skal man normalt have. For mig er det meget vigtigt at mine klienter får den optimale behandling, og jeg henviser gerne videre til andre behandlingstyper, hvis zoneterapien ikke er nok.

Fik nemmere ved at sove...

...og kunne bedre slappe af hvilket jeg havde mange problemer om natten pga. smerter.

Jeanette, Odense

Jeg blev positivt overrasket...

Da jeg startede hos Tina, havde jeg ikke tidligere prøvet zoneterapi, jeg blev dog meget positivt overrasket – både over den trygge og afslappende stemning, som Tina skabte men bestemt også over virkningen af zoneterapien!

Dorte, Odense

Fertilitetsbehandling og endometriose...

Jeg valgte at få zoneterapi behandling hos Tina, da jeg har endometriose og var i fertilitetsbehandling for barnløshed.

Jeg blev opgivet af det offentlige sundhedssystem, og spået under 5% chance for nogensinde at blive gravid med egne æg.
Efter kostomlægning og behandlinger hos Tina blev jeg ved første forsøg i det private gravid med tvillinger.
Jeg er sikker på at zoneterapi gjorde en forskel for mig, og jeg vil helt klart anbefale Tina til andre med fertilitetsproblemer.

Stine - mor til tvillinger

Migræne over 10 år...

Med zoneterapi og nåle i ørerne har Tina dels hjulpet mig til at kunne slappe af i kæben, men hun fandt også nogle ubalancer i min krop. Jeg har nu næsten ingen hovedpiner eller migræner mere. Tina er desuden en rigtig sød og empatisk person, så det er balsam for sjæl og krop i mere end én forstand at være i behandling hos Tina. TUSINDE TAK Tina, jeg anbefaler dig på det varmeste.

Inge Jensen

Allergi og kronisk betændte mandler

Jeg har forbavsende glæde af zoneterapi. Når jeg tænker på hvor høje pollentallene er i år, har jeg kun brugt øjendråber og saltvandsspray i næsen, hvor jeg normalt får piller og flixonase. I år kun at sku bruge øjendråber og lidt saltvandsspray – Super. Ligeledes har jeg positiv oplevelse ved kronisk betændte mandler – hvor jeg går til speciallæge – men efter jeg begyndte med zoneterapi er betændelsen faldet betydeligt. Så det ka kun anbefales.

Yvonne, Odense

Sensitiv og urolig baby...

Albert er meget sensitiv og var meget urolig som spæd. Han græd meget og har aldrig været god til at sove.
Jeg kontaktede Tina, for at få hende til at behandle Albert. De første to gang, skreg han, han blev helt sort i øjne, men derefter var det som om noget havde “lettet” ham og han nærmest nød det. Det fik Albert til at være mere rolig, han græd ikke så meget mere og blev meget gladere.
Nu arbejder vi på det med søvnen, og er sikker på at det vil hjælpe Albert. Tina er helt fantastisk til børn, hun forstår virkeligt at skabe ro omkring barnet og skabe tryghed.